Vi är Enviriq Facility Services

Enviriq Facility Services är ett lokalvårds- och fastighetsskötselföretag med 15 anställda i Norrköping och Linköping. Vi vänder oss till både företag och privatpersoner över hela Östergötland. Vår affärsidé är att utföra branschtjänsterna med högsta kvalité, service och noggrannhet. 

För oss är det viktigt att du som kund känner dig 100 % trygg med att du har anlitat en professionell firma. Vi levererar en kundservice i världsklass. Välkommen att få ditt hem, fastighet eller företag städat och omskött av oss!

Snabbval

Boka online

Hemstädning - Fönsterputs - Flyttstäding - Golvvård - Kontorstäd - Trappstäd - Grovstäd - Storstäd - Visningsstäd

Privatkundstjänster

Klicka här för att komma till alla RUT-tjänster vi erbjuder dig som privatperson.

Referenser

Vi har flera kunder som skrivit om oss. Klicka på knappen för att läsa lite mer om vad det tycker.

Företagstjänster

Behöver ni hjälp med städ- och fastighetsskötsel på företaget?

Vi som kommer ta hand om dig

Jag och mina teamledare ansvarar för att dig som hemstädnings- eller företagskund. Jag ser fram emot ditt samtal och se hur vi kan hjälpa dig till en härligare tillvaro.

Jag fokuserar på den personliga servicen. Varje kund har unika förutsättningar och det är viktigt för oss att tillgodose alla kunders behov. Jag har den breda erfarenheten att kunna matcha rätt lokalvårdare till rätt kund. Det är just det som driver mig som ledare – att få göra kunder nöjda genom att hitta rätt styrkor hos personalen.

Vi har många kunder och vi behandlar varje kund som den vore vår enda. Att få samtal där kunder berömmer mina medarbetare är en av anledningarna till att jag älskar mitt jobb. 

Annelie – Ledare av företag- och privatkundsstädningen

I behov av flyttstädning, sanering eller fönsterputs? Inga som helst problem. 

Låt mig och mina professionella team få äran att hjälpa dig. Jag som ledare brinner för detaljer. Det räcker att jag går in i en bostad så ser jag exakt vad som behöver göras. I mina team ställer vi mycket hårda krav på kompetens, tempo och kvalitet. Jag ser oss som ett elitteam. Att putsa fönster rätt och att arbeta med flyttstädning/sanering är långt ifrån alla lokalvårdare som klarar av. Det krävs hjärna och det krävs muskler! 

Jag garanterar dig en firma som verkligen imponerar på denna del. Med mig och mina kollegor kan du vara trygg.

Erik – Ledare av specialstädningen (flyttstädning, fönsterputs och sanering)

Fyll i formuläret så kontaktar vi dig SNABBT SOM VINDEN

Vad önskar du hjälp med?

Våra värdeord

Passionerade

Influerande

Inkluderande

Vi är EnviriQ Facility Services AB

Vi ska främja och stödja varandras mål och passioner, oavsett vilket område det rör sig om.

Vi ska förbättra och förändra världen genom viljan att bevisa att lönsamhet och välgörenhet kan gå hand i hand. Genom att varje medarbetare har passion för sin arbetsuppgift skapar vi en miljö där detta är möjligt.

Vi ska hitta rätt person på rätt plats och varje plats ska vara utvecklande och givande.

Genom vårt engagemang och genomtänkta tjänster visar vi vår omtanke för vår jord och våra medmänniskor. Vi ska försöka vara en förebild för andra företag och sträva efter att informera och utbilda våra kollegor, kunder och partners i vår vision att lönsamhet och välgörenhet kan gå hand i hand. Genom att berätta för andra varför och hur vi arbetar inspirerar vi att förändra sitt arbetssätt och bli del i vår vision.

På jobbet är vi goda kollegor med respekt och vi sprider en positiv arbetsmiljö. Vi ska vara ett starkt team av unika människor. Under vår arbetsdag behöver alla göra sitt för att teamet ska lyckas, men vi har alla olika drivkrafter, bakgrunder, mål och förutsättningar.

Tillsammans hjälps vi åt att inkludera genom ett glatt och inbjudande bemötande, att vi bryr oss om varandra och har förståelse. Vid tuffa stunder lyfter vi varandra.

Ledningen

David Farman

VD
Tel: 010-777 02 31
Email: david@enviriq.se
Enviriq

VI GÖR DET BÄTTRE

Kontakt

Besöksadress:
Enviriq Facility Services AB
Lundatorpsvägen 5
602 13 Norrköping
Tel: 010 – 777 02 30
E-post: info.efs@enviriq.se