Övriga tjänster

Övriga tjänster

I Enviriq arbetar flera duktiga och händiga medarbetare. På den här sidan kan du läsa mer om våra övriga tjänster och arbeten vi gör tillsammans med våra samarbetspartners. 

MONTERING - REPARATIONER - HANDYMAN

Vi kan skruva och dona

Vi fixar det mesta som behöver fixas på kontoret

Anton och Micke, våra två händiga supermans, kommer gärna ut och  hjälper er med alla sorters fastighetsskötselsysslor. 

En fastighet kräver en hel del omskötsel, oavsett om det är en sommarstuga, en villa eller ett kontor. Vi är vana att montera och reparera. Allt från att laga den där gnissliga dörren eller byta ut den där lampan som slocknat i taket.

Vi löser även enklare bygg- och snickerijobb. Kanske är det hyllor som måste sättas upp eller er nya projektor? Vi har möjlighet att komma ut och hjälpa er snabbt och flexibelt. 

Telefonnummer:

E-mail

Vi gillar samarbeten

Enviriq har flera samarbeten med besläktade branscher och professionella företag som delar liknande värderingar. 

VISNINGSSTÄD - FLYTTSTÄD - REPARATIONER

UX HOME

FLYTT - TRANSPORT - MAGASINERING

LIKA SOM BÄR

Öka värdet på din bostad eller fastighet när du säljer

Öka chanserna till ett högre försäljningspris

Vi samarbetar med UX Home som låter oss genomföra visningsstäd åt deras kunder inför en visning. Spekulanterna kommer då till en mycket ren och fräsch bostad och det ökar chanserna att fler personer vill köpa bostaden. 

Vi utför även reparationer i bostaden inför visningen. Säljer ni er bostad via UX Home kan vi även göra detta för er. Prata med er UX Home mäklare. 

Skulle ni sälja er bostad med annan mäklarkedja så hjälper vi givetvis till då med.

Läs mer om UX Home på www.uxhome.se 

Flyttstäd + Flytt = Sant

Flyttfirman Lika som Bär i Norrköping är en firma som tror på människan och medmänsklighet. Hos Lika som Bär arbetar olika människor från olika kulturer och bakgrunder. 

Läs mer här: www.likasombar.com

Vi på Enviriq kan, genom Lika som Bär, se till att ni får hjälp med all sorts flytt, transport, bärhjälp eller magasinering. Skulle ni som kunder boka flytt i samband med att vi flyttstädar hos er så kan vi erbjuda kombinationspriser. När ni bokar flyttstäd hos oss – passa på att fråga vår arbetsledare om flytt.

Är ni ett företag som ska flytta på er kan vi också erbjuda flera lösningar så både ni och era efterträdare blir nöjda. 

AVANCERAD FÖNSTERPUTS

PETER OLSSON FÖNSTERPUTS

LARM - RONDERING - VÄKTARE

PRESEC

När inget jobb är för svårt

När det är dags för de avancerade jobben brukar vi anlita Peter Olsson. Tillsammans med personalen från Enviriq kan vi ta nästan alla avancerade fönsterputsjobb. För övrigt är kanske Peter en av Sveriges bästa fönsterputsare. Speciellt om Peter vinner SM i fönsterputsning under hösten 2020. Inte nog med att han är duktig, han gör jobbet snabbt och effektivt. Läs mer om Olssons fönsterputs här.

Säkerhet för er fastighet

Behöver fastigheten vi sköter om säkerhet på natten? Då arbetar vi med Presec. Det går även att kombinera så att väktare och lokalvårdspersonal kommer samtidigt under natten. 

Presec levererar flertalet lösningar för att du som ägare kan sova tryggt. Hör med oss när vi är ute hos er om vad Presec kan erbjuda er. Läs mer om Presec här. 

VI GÖR DET BÄTTRE

Kontakt

Besöksadress:
Enviriq AB
Västgötegatan 7
601 21 Norrköping
Tel: 010 – 777 02 30
E-post: info@enviriq.se