Övriga tjänster

Övriga tjänster

I Enviriq arbetar flera duktiga och händiga medarbetare. På den här sidan kan du läsa mer om våra övriga tjänster och arbeten vi gör tillsammans med våra samarbetspartners. 

MONTERING - REPARATIONER - HANDYMAN

Vi kan skruva och dona

Vi fixar det mesta som behöver fixas på kontoret

En fastighet kräver en hel del omskötsel, oavsett om det är en sommarstuga, en villa eller ett kontor. Vi är vana att montera och reparera. Allt från att laga den där gnissliga dörren eller byta ut den där lampan som slocknat i taket.

Vi löser även enklare bygg- och snickerijobb. Kanske är det hyllor som måste sättas upp eller er nya projektor? Vi har möjlighet att komma ut och hjälpa er snabbt och flexibelt.

Vi gillar samarbeten

Enviriq har flera samarbeten med besläktade branscher och professionella företag som delar liknande värderingar. 

VISNINGSSTÄD - FLYTTSTÄD - REPARATIONER

UX HOME

AVANCERAD FÖNSTERPUTS

PETER OLSSON FÖNSTERPUTS

Öka värdet på din bostad eller fastighet när du säljer

Öka chanserna till ett högre försäljningspris

Vi samarbetar med UX Home som låter oss genomföra visningsstäd åt deras kunder inför en visning. Spekulanterna kommer då till en mycket ren och fräsch bostad och det ökar chanserna att fler personer vill köpa bostaden. 

Vi utför även reparationer i bostaden inför visningen. Säljer ni er bostad via UX Home kan vi även göra detta för er. Prata med er UX Home mäklare. 

Skulle ni sälja er bostad med annan mäklarkedja så hjälper vi givetvis till då med.

Läs mer om UX Home på www.uxhome.se 

När inget jobb är för svårt

När det är dags för de avancerade jobben brukar vi anlita Peter Olsson. Tillsammans med personalen från Enviriq kan vi ta nästan alla avancerade fönsterputsjobb. För övrigt är kanske Peter en av Sveriges bästa fönsterputsare. Speciellt om Peter hade vunnit SM i fönsterputsning under hösten 2020 (som inte blev av på grund av Covid-19). Inte nog med att han är duktig, han gör jobbet snabbt och effektivt. Läs mer om Olssons fönsterputs här.

LARM - RONDERING - VÄKTARE

PRESEC

Säkerhet för er fastighet

Behöver fastigheten vi sköter om säkerhet på natten? Då arbetar vi med Presec. Det går även att kombinera så att väktare och lokalvårdspersonal kommer samtidigt under natten. 

Presec levererar flertalet lösningar för att du som ägare kan sova tryggt. Hör med oss när vi är ute hos er om vad Presec kan erbjuda er. Läs mer om Presec här. 

VI GÖR DET BÄTTRE

Kontakt

Besöksadress:
Enviriq Facility Services AB
Lundatorpsvägen 5
602 13 Norrköping
Tel: 010 – 777 02 30
E-post: info.efs@enviriq.se