vI STÖTTAR
ria SECond hand

Via denna sida kan du hjälpa Enviriq stötta RIA second hands verksamhet i Norrköping

RIA secondhand stöttar Rias arbete med hemlösa och andra människor i utsatta livssituationer. Genom att handla i Hela Människans secondhand hjälper du Norrköpingsbor som befinner sig i utsatta situationer samtidigt som du värnar om miljön.

Hela Människan Norrköping är en ideell organisation som arbetar med lokalt socialt arbete utifrån de kristna värderingarna om alla människors lika värde och rätten till ett värdigt liv. RIA har funnits i Norrköping i årtionden och gör skillnad för människor varje dag.

Hela Människan Norrköping arbetar utifrån ett salutogent perspektiv som tar fast på styrkor och förstärker det som fungerar väl hos människor. Hos RIA är gemenskap, engagemang och delaktighet centralt.

ENVIRIQ STÖDJER
RIA SECOND HAND

Vi på Enviriq  har som verksamhetside att skänka en del av våra affärer till välgörenhet. RIAs arbete med hemlösa och människor i utsatta livssituationer är något vi vill stödja genom vårt arbete.

Om du bokar ett flyttstäd av oss skänker vi 500 SEK till RIAs verksamhet. bokar du hemstädsabonnemang av oss skänker vi 100 SEK för varje hemstädstillfälle. 

Fyll i formuläret och vi återkommer snarast.

Vad önskar du hjälp med?

Om du beslutar dig för att boka städning från oss genom denna förfrågan kommer vi skänka en slant till RIAs verksamhet. Bra va?! Allt du behöver göra är att fylla i så noggrant som möjligt så återkommer vi.